Help ons mensen met een lichamelijke beperking te helpen!

U vindt toch ook dat mensen met een lichamelijke beperking net zo goed moeten kunnen deelnemen aan onze samenleving als ieder ander? Zet u dan ook in de voor Gehandicaptenraad Hendrik-Ido-Ambacht! Met uw inzet kunt u het verschil maken voor een groep die mensen vaak vergeten. Het kost u niet veel tijd, maar de dankbaarheid is groot.

De stichting zoekt vrijwilligers en leden die zich willen inzetten voor het Scholenproject, het project Toegankelijkheid of voor de commissie WMO. Ook zijn we specifiek op zoek naar een secretaris voor onze stichting. 

De Gehandicaptenraad zet zich al jaren in om deze groep te helpen met advies en door heel praktische projecten uit te voeren. De stichting wil meer begrip krijgen voor mensen met een beperking en probeert Hendrik-Ido-Ambacht zo toegankelijk mogelijk te maken. Wilt u uw steentje bijdragen? Neem dan contact op met Henk van de Merwe, telefoon 078 64 52 186, of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..